Tupeu ORDINAR! Carmen Dan îi face proști pe români! „S-a exagerat în mod intenționat ideea că a fost blocat întregul oraș”

Tupeu ORDINAR! Carmen Dan îi face proști pe români! „S-a exagerat în mod intenționat ideea că a fost blocat întregul oraș” Ministrul de Interne, Carmen Dan, a susținut joi că parola solicitată de forțele de ordine șoferilor care voiau să intre duminică în Târgoviște, în ziua unui miting PSD, a fost stabilită de organizatori cu Poliția și Jandarmeria.

„S-ar fi putut găsi o formulă mai bună pentru accesul persoanelor autorizate să participe la adunare, însă parola a fost convenită de organizatori, care aveau responsabilități în acest sens, de poliție și jandarmerie”, a susținut Carmen Dan.

Ea a încercat să minimalizeze blocarea municipiului în perspectiva mitingului PSD.

„S-a exagerat în mod intenționat ideea că a fost blocat întregul oraș. S-au dispus măsuri de restricționare în zona în care se desfășura un miting cu caracter electoral de către organizatori. Accesul a fost restricționat doar pentru acea zonă care era autorizată și legală”, a susținut ea.

Carmen Dan l-a acuzat și pe președintele Iohannis pentru criticile aduse Jandarmeriei în cazul reținerii protestatarilor anti-Dragnea de la Topoloveni.

”L-am văzut ieri și pe președinte acuzând, ca de obicei fără să aibă informațiile reale, deși are toate pârghiile să le afle, acuzând Poliția și Jandarmeria și referindu-se la situații precum cea de la Topoloveni în care persoane au fost arestate. Dacă Iohannis nu știe diferența dintre arestare și ducerea unei persoane la secție pentru identificare. Și îi mai reamintesc președintelui că și pentru dânsul se dispun astfel de măsuri de restricționare a zonei pe care o traversează tot de către aceeași comandanți din Poliție și Jandarmerie”, a spus ea.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

2 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

3 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

4 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

5 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări