Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat

Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirmă că principala responsabilitate a PSD, în contextul desemnării lui Sorin Grindeanu pentru funcția de premier, este să vină cu o echipă de miniștri care să guverneze în interes public, nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea.

"Prin lista Guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat. Așteptăm cu maxim interes lista Guvernului. Sperăm să avem ca miniștri oameni cu o activitate cunoscută și feriți de suspiciuni. Principala responsabilitate a PSD este să vină o echipă care să guverneze în interes public și nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea", a declarat, vineri, Turcan pentru AGERPRES.

Ea a subliniat că România are nevoie de un Guvern "competent, european, cu viziune și ferit de orice fel de vulnerabilități".

"Vrem ca noul Guvern să respecte angajamentele externe ale României și să consolideze cooperarea cu partenerii și aliații", a adăugat liderul PNL.

Raluca Turcan a arătat că PSD "și-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare", punctând că la dezbaterile din Parlament liberalii vor indica "frauda de încredere" făcută de acest partid la alegerile din 11 decembrie.

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru funcția de premier .

Sorin Grindeanu a fost propus miercuri de PSD-ALDE.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”