Turcan: Scopul ascuns al coaliției PSD-ALDE - nerespectarea legii și încetinirea luptei anticorupție

Turcan: Scopul ascuns al coaliției PSD-ALDE - nerespectarea legii și încetinirea luptei anticorupție

Președintele interimar al Partidului Național Liberal, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că "scopul ascuns" al coaliției de guvernare PSD-ALDE este "nerespectarea legii și încetinirea luptei anticorupție".

"PNL va rămâne în opoziție. Plecăm în acest mandat de la realitatea că scopul ascuns al acestei coaliții de guvernare PSD-ALDE este nerespectarea legii și încetinirea luptei împotriva corupției. PNL consideră că, indiferent de numărul de voturi pe care PSD l-a luat, respectarea legii trebuie să fie o prioritate. Din punct de vedere al guvernării, considerăm că bunăstarea cetățenilor acestei țări nu va putea fi obținută cu actuala coaliție. În Parlamentul României vom urmări punerea în practică a programului de guvernare al PSD și ALDE și vom sancționa, oferind, de asemenea, soluții alternative", a afirmat Turcan, la finalul consultărilor cu președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, Raluca Turcan și-a exprimat, în numele PNL, îngrijorarea cu privire la "discursul anti-occidental" al unor lideri din coaliția PSD-ALDE.

"E un semnal nefavorabil, devastator și întreaga responsabilitate pentru corectarea acestor derapaje de discurs anti-occidental revine președintelui partidului — Liviu Dragnea. Sperăm că nu vor exista nuanțări în materie de politică externă asumată de România până acum", a adăugat liderul PNL.

Raluca Turcan a menționat că i-a prezentat președintelui Iohannis opțiunile PNL și programul de opoziție.

"Suntem pregătiți să corectăm ceea ce nu a funcționat până acum în interiorul PNL. (...) Credem că avem în continuare foarte mult de lucru pentru a întări soluțiile pe domenii de activitate pe care PNL le are pentru a munci la firul ierbii, pentru a fi aproape de oameni și pentru a-i atrage din nou lângă noi", a mai spus Turcan.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…