Turcia: 18 răniți după ce un autocar cu turiști ucraineni s-a răsturnat în sud-vestul țării

Turcia: 18 răniți după ce un autocar cu turiști ucraineni s-a răsturnat în sud-vestul țării

Un autocar care transporta un grup de turiști ucraineni s-a răsturnat joi în provincia Mugla din sud-vestul Turciei, 18 persoane fiind rănite în accident, relatează DPA.

Inițial s-a anunțat că ar fi vorba despre turiști ruși, însă Ambasada Rusiei la Ankara a venit cu clarificări și a precizat că este vorba despre un grup de turiști ucraineni, potrivit agenției de știri ruse Interfax. "Potrivit informațiilor oferite de biroul guvernatorului din Mugla, la bordul autocarului erau turiști ucraineni. Printre ei nu se aflau cetățeni ruși", a anunțat Ambasada Rusiei.

Autocarul se îndrepta dinspre stațiunea Bodrum către destinația turistică Pamukkale, a informat presa locală. Două persoane rănite în accident sunt cetățeni turci.

Sâmbătă, un autocar care transporta turiști turci s-a prăbușit de pe o stâncă tot în provincia Mugla, provocând moartea a 24 de persoane. Proprietarul autocarului a fost arestat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…