Turcia: 18 răniți după ce un autocar cu turiști ucraineni s-a răsturnat în sud-vestul țării

Turcia: 18 răniți după ce un autocar cu turiști ucraineni s-a răsturnat în sud-vestul țării

Un autocar care transporta un grup de turiști ucraineni s-a răsturnat joi în provincia Mugla din sud-vestul Turciei, 18 persoane fiind rănite în accident, relatează DPA.

Inițial s-a anunțat că ar fi vorba despre turiști ruși, însă Ambasada Rusiei la Ankara a venit cu clarificări și a precizat că este vorba despre un grup de turiști ucraineni, potrivit agenției de știri ruse Interfax. "Potrivit informațiilor oferite de biroul guvernatorului din Mugla, la bordul autocarului erau turiști ucraineni. Printre ei nu se aflau cetățeni ruși", a anunțat Ambasada Rusiei.

Autocarul se îndrepta dinspre stațiunea Bodrum către destinația turistică Pamukkale, a informat presa locală. Două persoane rănite în accident sunt cetățeni turci.

Sâmbătă, un autocar care transporta turiști turci s-a prăbușit de pe o stâncă tot în provincia Mugla, provocând moartea a 24 de persoane. Proprietarul autocarului a fost arestat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska