Turist elveţian jefuit cu pistolul la tâmplă, la o terasă din Napoli VIDEO

Turist elveţian jefuit cu pistolul la tâmplă, la o terasă din Napoli VIDEO

Jaful armat a avut loc duminică seară în piaţa aglomerată din inima oraşului, la o aruncătură de băţ de Prefectura Napoli.

„Seara trecută, un băiat a îndreptat o armă spre tâmpla unui turist elveţian pentru a-i lua un ceas despre care credea că este Richard Mille (care valorează de la sute de mii de euro la milioane de euro). La scurt timp, a venit alt băiat să-i aducă înapoi ceasul pentru că au verificat şi au constatat că este de altă marca şi că nu era de mare valoare. Incredibil că aşa ceva se întâmplă în centrul oraşului, unde ar trebui să avem Poliţia 24 de ore”, spune consilierul regional Francesco Emilio Borrelli, citat de La Repubblica, scrie hotnews.ro .

Mai întâi, atacatorul - îmbrăcat complet în negru - a făcut un tur prin exteriorul terasei, apoi s-a apropiat de masa la care stătea turistul elveţian, alături de un alt tânăr. A scos un pistol, l-a îndreptat spre tâmpla unuia dintre ei, iar acesta i-a dat ceasul de la mână. Apoi, atacatorul a plecat printre clienţii îngroziţi aflaţi la alte mese.

La scurt timp, când cei doi turişti elveţieni încă erau aşezaţi la masă, s-a apropiat de ei un alt tânăr cu cămaşă albă şi cu pantaloni scurţi, care i-a returnat ceasul elveţianului jefuit. „Dar nu este un gest de bunătate. (...). Pentru hoţi, de fapt, acel ceas era un fals şi nu merita păstrat”, mai scriu jurnaliştii de la Corriere della Sera.

Nu este primul astfel de incident din Piazza Trieste e Trento, unde sunt semnalate tot mai multe fapte de violenţă.

Comercianţii din zonă cer un post de poliţie permanent pentru a pune capăt numeroaselor episoade de violenţă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...