Țuțuianu, despre funcțiile pe care le ocupă în prezent: Nu există nicio situație de incompatibilitate

Președintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra SRI, Adrian Țuțuianu, ministru al Apărării, a reiterat luni că nu există nicio situație de incompatibilitate între funcțiile pe care le deține în prezent.

 "Primul lucru pe care l-am făcut după ce am fost desemnat ministru al Apărării Naționale, am întrebat Agenția Națională de Integritate dacă mă aflu în vreo situație de incompatibilitate cu funcția de secretar, respectiv cu funcția de președinte (n.r. — al Comisiei pentru controlul activității SRI). Răspunsul oficial pe care îl am este acela că nu există nicio situație de incompatibilitate între cele două", a precizat Țuțuianu, după ședința comisiei.

El a adăugat că, după convocarea Senatului în sesiunea din toamnă, își va depune demisia din funcția de secretar al Biroului Permanent al Senatului.

"Cred că e normal ca postul acesta să fie ocupat de un alt coleg, nici nu am timp să mă ocup de toate. Legat de Comisia SRI, conducerea partidului va decide dacă este bine să rămân eu aici sau să vină altcineva, vreun coleg de este astăzi în comisie sau vreun coleg care nu este astăzi în comisie, dar este în cadrul grupului parlamentar. Nu este pentru mine o miză, partidul va decide ce e bine pentru noi ca structură politică", a punctat Țuțuianu.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

2 Acest mesaj va produce un cutremur în România

3 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

4 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

5 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…