Twitter confirmă introducerea taxei pentru verificarea bifei albastre

Twitter confirmă introducerea taxei pentru verificarea bifei albastre

Twitter a confirmat oficial introducerea unui plan care le permite utilizatorilor platformei de socializare să achiziționeze bifa albastră ce le oferă statutul de cont oficial verificat.

Twitter confirmă introducerea taxei pentru verificarea bifei albastre FOTO Shutterstock

Compania a afirmat că noua funcție va fi disponibilă utilizatorilor din anumite țări care vor achiziționa serviciul Twitter Blue pentru 7.99 dolari pe lună. Până acum, bifa albastră era disponibilă doar pentru oficialități, influenceri, organizații de profil, etc, cărora li se cerea să își dovedească identitatea, relatează BBC .

Această schimbare a politicii Twitter cu privire la bifa albastră poate alimenta îngrijorarea că anumite conturi ale celebrităților, guvernelor sau organizațiilor ar putea fi duplicate de orice utilizator dispus să achite o taxă lunară și astfel s-ar putea crea foarte multe conturi false.

Elon Musk a preluat recent Twitter și caută să diversifice modul în care compania sa obține venituri. Vineri, miliardarul anunța că Twitter pierde peste 4 milioane de dolari pe zi și că a fost nevoit să renunțe la aproape jumătate dintre angajați pentru reducerea cheltuielilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990