U Cluj - FCSB 2-1. Meci dezastruos pentru roș-albaștri, deși au jucat 30 de minute cu un om în plus

U Cluj - FCSB 2-1. Meci dezastruos pentru roș-albaștri, deși au jucat 30 de minute cu un om în plus

Universitatea Cluj a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-1 (2-0), luni, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal.

Meci dezastruos pentru roș-albaștri, deși au jucat 30 de minute cu un om în plus

Universitatea a punctat de două ori în prima repriză, prin senegalezul Mamadou Thiam (32), după o minge pierdută de Adrian Şut, şi prin Ioan Filip (40), după un balon respins greşit de francezul Malcom Edjouma.

Clujenii au avut şi o bară în prima repriză, prin Thiam (45+1).FCSB nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie clară timp de o oră de joc, dar a făcut acest lucru după ce ''U'' a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea mijlocaşului brazilian Romario Pires (57), pentru o intrare dură la Andrea Compagno.

Portarul gazdelor, Andrei Gorcea, a avut intervenţii providenţiale la mingile trimise de Compagno (62), Valentin Miculescu (71, 77) şi Octavian Popescu (89), dar nu a mai avut ce face la şutul lui Andrei Cordea (86), care a marcat singurul gol al vicecampioanei.

Universitatea mai putea înscrie în ultimul minut (90+4), dar Lorand Fulop a ratat incredibil de două ori singur cu portarul. FCSB venea după patru victorii consecutive. Universitatea pierduse precedentele două partide, cu Farul şi CFR Cluj. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”