U Craiova - UTA Arad 2-1. Oltenii au întors scorul și s-au apropiat la 6 puncte de lider

U Craiova - UTA Arad 2-1. Oltenii au întors scorul și s-au apropiat la 6 puncte de lider

Universitatea Craiova a reușit o victorie importantă chiar în ultima etapă înainte de începerea play-off-ului, pe teren propriu, cu UTA Arad.

U Craiova - UTA Arad 2-1. Oltenii au întors scorul și s-au apropiat la 6 puncte de lider

Penultima clasată din Liga 1, UTA Arad, venea după o partidă foarte bună făcută împotriva celor de la FCSB, scor 3-1.

În partida de vineri seară, Universitatea Craiova a dominat începutul de meci și a ratat mai multe ocazii importante de a deschide scorul. În minutul 39 oaspeții au deschis scorul prin lovitura de cap a lui Batha. Până la pauză tabela a rămas neschimbată.

Imediat după pauză, gazdele au făcut două modificări și acest lucru a avut impact în ofensivă. În minutul 52 Markovic a primit o pasă perfectă de la Vătăjelu și a restabilit egalitatea cu un șut din marginea careului, deviat de Da Silva.

Elevii lui Neagoe Basarab au reușit să întoarcă scorul în minutul 65 când Crețu i-a pasat lui Koljic care a dus scorul la 2-1 în favoarea oltenilor. Finalul a fost unul aprins cu ocazii importante de ambele părți.

UTA Arad putea restabili egalitatea în minutul 86, dar mingea trimisă de Otele cu capul a fost deviată de portar în transversală. Arădenii au mai cerut un penalțy în prelungiri la o învălmășeală în careul oltenilor unde mingea l-ar fi atins în mână pe Mateiu. După consultarea VAR-ului, centralul a decis să nu acorde lovitură de la 11 metri.

Universitatea Craiova încheie prima parte a campionatului cu 54 de puncte, la doar 6 puncte de liderul Farul Constanța, care are un meci mai puțin. De cealaltă parte, UTA Arad nu stă deloc bine, fiind nevoită să lupte în play-off pentru a scăpa din zona roșie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”