Ucigașul studenților de la Iași a fost prins la Roma

Ucigașul studenților de la Iași a fost prins la Roma

Tânărul marocan, student la Medicină, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, a fost prins în urma emiterii unui mandat de arestare preventivă pentru omor, scrie Adevărul .

Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul numărul unu al autorităţilor în cazul dublei crime de la Iaşi, de la finalul săptămânii trecute, a fost prins marţi, 14 decembrie, în Italia.

„Prin cooperarea dintre Poliţia Română şi autorităţile din Italia (Poliţia Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracţiunea de omor, din judeţul Iaşi. Cel în cauză a fost localizat şi reţinut, în Roma”, se arată într-o informare trimisă de către Poliţia Română.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi ceruse luni, 13 decembrie, arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi.

Tânărul este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, secţia franceză, la fel ca Youssef, una dintre victime.

Potrivit ultimelor informaţii, tânărul, suspectat că ar fi implicat în uciderea celor doi studenţi din Iaşi, s-a prezentat la spital la scurt timp după crimă. Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă, transmit reprezentanţii unităţii medicale din Iaşi.

Cum au fost ucişi cei doi tineri

Din urmele de sânge găsite de anchetatori în imobil rezultă faptul că ei au încercat să scape de atacatori, alergând prin casă.

Cine este tânăra ucisă şi incendiată în vila de lux din Iaşi. Avea doar 23 de ani

Pe trupurile lor au fost găsite zeci de lovituri de cuţit, unele dintre ele rezultate din încercarea de autoapărare.

Victimele ar fi fost prinse şi ucise în camere diferite, dar criminalii au adus trupurile celor doi în acelaşi dormitor, pentru a le da foc şi a scăpa şi de urmele din celelalte camere, tot prin incendiere.

În casă a fost găsită şi o pisică moartă, care s-a asfixiat din cauza fumului. Surse neoficiale susţin că telefoanele celor doi nu au fost găsite de către anchetatori.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...