Ucigașul vânzătoarei de la magazinul de pe Calea Victoriei, reținut de procurori

Ucigașul vânzătoarei de la magazinul de pe Calea Victoriei, reținut de procurori

Ucigașul vânzătoarei de la magazinul de pe Calea Victoriei a fost reținut joi, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Din primele cercetări reiese că, joi dimineața, în jurul orei 9,00, Tiberiu Radu, în vârstă de 42 de ani, a pătruns într-un magazin situat pe Calea Victoriei și a înjunghiat o vânzătoare în vârstă de 38 de ani. Tânărul era supărat că femeia îl părăsise, cei doi având o relație de aproximativ un an de zile.

În urma unei apel la numărul de urgență 112, la locul crimei a sosit o ambulanță SMURD, însă medicii nu au reușit să o resusciteze pe femeie.

Magazinul unde s-a produs crima aparține Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, care a declarat că vânzătoarea făcuse mai multe sesizări la poliție, dar că "autoritățile nu au luat nicio măsură".

Tânărul a reușit să fugă de la locul faptei, și-a schimbat hainele, după care s-a întors în zona din apropierea magazinului, unde a fost prins de polițiști, el fiind recunoscut de apropiații victimei. De altfel, la fața locului au venit mai multe persoane, cunoscuți și rude ale vânzătoarei, iar tatăl acesteia a leșinat fiind preluat de o ambulanță și dus la un spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost efectuată cercetarea la fața locului de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul București, însoțit de lucrători de poliție din cadrul Serviciului Omoruri și Serviciului Criminalistic.

Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale de către Institutul Național de Medicină Legală 'Mina Minovici'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale