Ucraina anunţă că a preluat „peste 10 poziţii ruseşti“ în jurul oraşului Bahmut

Ucraina anunţă că a preluat „peste 10 poziţii ruseşti“ în jurul oraşului Bahmut

Ucraina a anunţat că a preluat "peste 10 poziţii ruseşti" în jurul oraşului Bahmut, epicentrul unor lupte de câteva luni şi scena în ultimele zile a unei înaintări ucrainene pe flancurile apărării ruse.

Soldați ucraineni în Bahmut

"Astăzi, unităţile noastre au capturat peste zece poziţii inamice la nord şi sud în apropiere de Bahmut", a declarat ministrul adjunct al Apărării Ganna Maliar pe Telegram, potrivit căruia "luptele aprige" au încă loc în acest oraş devastat . "Soldaţi inamici au fost capturaţi", a adăugat ministrul.

Kievul afirmă de câteva zile că a progresat în jurul Bahmut , o premieră în ultimele câteva luni, în timp ce Moscova susţine că trupele sale avansează chiar în oraş, pe care îl controlează deja în mare măsură.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

2 Ăsta e ăla care l-a „livrat” pe Buzatu

3 Rareș Bogdan / Am putea controla minuțios, fără grabă, 2-3 zile, toate camioanele și trenurile cu destinația Austria, să nu scape cumva vreun migrant i…

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 „Mama de 65 ani și-a găsit boyfriend de 42”