Ucraina continuă măsurile de stabilizare în zonele eliberate de sub ocupația rusă

Ucraina continuă măsurile de stabilizare în zonele eliberate de sub ocupația rusă

Președintele Volodimir Zelenski a declarat, în timpul discursului său de marți seară, că armata ucraineană continuă să avanseze și să recucerească teritorii ocupate de ruși. De asemenea continuă măsurile de stabilizare în zonele eliberate de sub ocupația rusă.

Ucraina continuă măsurile de stabilizare în zonele eliberate de sub ocupația rusă. FOTO Profimedia

Continuăm măsurile de stabilizare în zonele eliberate de sub ocupaţia rusă. Atrocităţile ruseşti sunt înregistrate - oamenii arată unde ocupanţii aveau camere de tortură, unde au ascuns cadavrele celor ucişi, depun mărturie despre cine i-a ajutat pe ocupanţi. Le sunt recunoscător tuturor ofiţerilor de poliţie implicaţi în stabilirea adevărului despre crimele ocupanţilor”, a declarat Zelenski.

Președintele ucrainean a spus că aflarea adevărului legat de ce s-a petrecut în localitățile aflate sub ocupația rusă reprezintă o muncă colosală, dar care este necesară pentru a pedepsi vinovații de crime împotriva ucrainenilor, relatează news.ro .

Situaţia de pe linia frontului indică în mod clar că iniţiativa aparţine Ucrainei (...) Mai mult sprijin pentru Forţele Armate ale Ucrainei, mai mult sprijin pentru serviciile de informaţii, mai mult sprijin pentru Forţele pentru Operaţiuni Speciale, mai mult sprijin pentru Serviciul de Securitate al Ucrainei, pentru Garda Naţională, pentru poliţie, pentru poliţiştii de frontieră - pentru toţi cei care ne restabilesc treptat integritatea teritorială”, a mai afirmat Zelenski.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”