Ucrainenii ar fi atacat cu dronă un oraș aflat la circa 200 de kilometri de Moscova

Ucrainenii ar fi atacat cu dronă un oraș aflat la circa 200 de kilometri de Moscova

O dronă operată de Ucraina a provocat duminică o explozie în centrul unui oraș rusesc, rănind trei persoane și distrugând trei clădiri rezidențiale, a informat agenția de presă TASS, citând o sursă a forțelor de ordine și serviciile de urgență, transmite Reuters .

„Un UAV ucrainean Tu-141 Strizh a fost cauza unei explozii în orașul Kireievsk, regiunea Tula”, a declarat TASS, citată de o sursă a agenției de aplicare a legii. „Drona era plină de explozibili”, a precizat agenția de presă.

Două persoane au fost rănite şi trei clădiri rezidenţiale sunt avariate, au anunţat serviciile de urgenţă ruse. Drona a provocat un crater la locul deflagraţiei. Au apărut pe social media şi imagini de la faţa locului, ce arată un crater noroios lângă o clădire cu acoperişul şi zidurile serios avariate.

Crater în locul impactului FOTO Twitter

Armata ucraineană a efectuat în ultimele luni mai multe atacuri cu drone adânc în interiorul teritoriului rus, folosind inclusiv vechi drone sovietice Tupolev Tu-141/143 , având ca ţintă baze aeriene sau obiective logistice de natură să afecteze capacitatea de luptă a armatei ruse în războiul din Ucraina.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep