Ucrainenii ar fi atacat cu dronă un oraș aflat la circa 200 de kilometri de Moscova

Ucrainenii ar fi atacat cu dronă un oraș aflat la circa 200 de kilometri de Moscova

O dronă operată de Ucraina a provocat duminică o explozie în centrul unui oraș rusesc, rănind trei persoane și distrugând trei clădiri rezidențiale, a informat agenția de presă TASS, citând o sursă a forțelor de ordine și serviciile de urgență, transmite Reuters .

„Un UAV ucrainean Tu-141 Strizh a fost cauza unei explozii în orașul Kireievsk, regiunea Tula”, a declarat TASS, citată de o sursă a agenției de aplicare a legii. „Drona era plină de explozibili”, a precizat agenția de presă.

Două persoane au fost rănite şi trei clădiri rezidenţiale sunt avariate, au anunţat serviciile de urgenţă ruse. Drona a provocat un crater la locul deflagraţiei. Au apărut pe social media şi imagini de la faţa locului, ce arată un crater noroios lângă o clădire cu acoperişul şi zidurile serios avariate.

Crater în locul impactului FOTO Twitter

Armata ucraineană a efectuat în ultimele luni mai multe atacuri cu drone adânc în interiorul teritoriului rus, folosind inclusiv vechi drone sovietice Tupolev Tu-141/143 , având ca ţintă baze aeriene sau obiective logistice de natură să afecteze capacitatea de luptă a armatei ruse în războiul din Ucraina.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

3 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 Țara în care am ajuns să trăim...