Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

Armata Rusiei a primit o nouă lovitură. L-a pierdut tocmai pe șeful adjunct al Centrului 344, colonelul Vasili Kleșcenko, cel care antrena piloți de cea mai înaltă categorie ai Federației Ruse. El coordona, de asemenea, și programul pentru angajarea în luptă și recalificarea personalului militar din aviația invadatorilor.

Lichidarea ofițerului de top al Kremlinului a fost anunțată de colonelul ucrainean Anatoli Ștefan “Stirlitz” pe pagina sa de Twitter. Informația a fost tratată ironic, apoi, pe site-ul Obozrevatel.com : “Șeful adjunct al Centrului 344 al personalului de zbor din aviația armatei, colonelul Vasili Kleșcenko, a făcut un pas de bunăvoință – a fost oficial denazificat și demilitarizat”.

Centrul 344 de aviație al armatei ruse este amplasat pe teritoriul orașul Torjok din regiunea Tver, cu o populație de peste 43.000 de locuitori. În trecut, Torjok a fost un mare punct comercial pe drumul către Novgorod și Sankt Petersburg, aflându-se la 250 de kilometri distanță de Moscova.

“Regimentul în care a servit Kleșcenko testează toate modelele și modificările moderne ale elicopterelor militare rusești”

Obozrevatel.com: “Din surse deschise se știe că Centrul 344 include Regimentul 696 Instructor Test Elicoptere, care antrenează piloți de cea mai înaltă categorie, precum și specialiști militari străini pentru personal de zbor și tehnic. În plus, în baza Centrului există o echipă de acrobație pe elicopterele de luptă Mi-24 – Berkuts. Regimentul, în care a servit invadatorul lichidat Kleșcenko, testează, totodată, toate modelele și modificările moderne ale elicopterelor militare rusești. Acest lucru confirmă încă o dată faptul că dictatorul rus Vladimir Putin își aruncăîn luptă «cei mai buni» și practic ultimii războinici”.

Armata ucraineană l-a eliminat recent și pe ofițerul Ivan Pozdeev – locotenent-colonel din Brigada 31 de asalt aeropurtată a trupelor aeriene ruse. Era originar din satul Ust-Tsilma, aparținător de Republica Komi.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

4 Rusia, o imagine cât o mie de cuvinte...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei