Udrea, Ciolacu și Dîncu au petrecut la Palatul Suter, la ziua lui Neluțu Varga, patronul CFR Cluj

Udrea, Ciolacu și Dîncu au petrecut la Palatul Suter, la ziua lui Neluțu Varga, patronul CFR Cluj

Un chef de chef a avut loc saptamana aceasta la Palatul Suter, detinut de omul de afaceri Vasile Sebastian Albulescu:

Prilejul? Aniversarea zilei de nastere a lui Nelutu “Tati” Varga, discretul om de afaceri clujean care detine clubul campion de fotbal CFR Cluj.

Varga este asociat cu Albulescu in firma Formin, fosta Întreprindere de Explorări din Caransebeş, înființată în 1952 și privatizată după Revoluție, cu activitate în investigarea geologică şi lucrări miniere.

Formin SA, detinuta de Albulescu si un proxy de-al lui Varga, tocmai ce a primit dreptul de a exploata namolul terapeutic din perimetrul lacului Techirghiol.

Potrivit unui studiu de fezabilitate realizat de firma Formin SA, în perimetrul de 800 de metri Techirghiol Est ar fi de exploatat, în cei 20 de ani de concesiune, 6.000 de metri cubi de nămol, cu o valoare de 2 milioane de euro. Potrivit legii minelor, redevența pentru nămolul terapeutic este de 5% din valoarea producției miniere. Adică, 100.000 de euro va primi statul de la Formin, dacă valoarea și cantitatea estimate de companie se adeveresc, se arata in materialul G4Media.

Domnul Vasile Albulescu este un tip complex. El este fost coleg de școala și cel mai bun prieten al fostului premier PSD Sorin Grindeanu. Cei doi au făcut afaceri împreună, fiind asociați în firma SmartNet. Pe de alta parte, Albulescu a fost anul trecut si sponsor al PNL, partid care a transmis către Monitorul Oficial faptul că unul dintre donatorii partidului în 2020 a fost firma Formin SA Caransebeș. Aceasta a virat banii filialei din Timișoara, pe data de 20 octombrie 2020.

Dar surprizele despre Albulescu nu se termina aici. Gazeta de Cluj a publicat prima informatia ca Albulescu a fost acționarul majoritar al firmei Revicond Canaltech SRL, societatea care l-a avut ca angajat pe actualul premier Ludovic Orban. Ulterior, Albulescu a transferat acțiunile pe care le avea la Revicond către firma Terebro Production SRL, unde are calitatea de acționar.

In fine, Albulescu are tot felul de probleme pe cap. Una a explodat acum 3 luni, cand Radu Budeanu, patronul Cancan, a evitat sa o dea in vileag pe fiica lui Albulescu in scandalul “bombardierelor” sexuale care s-au razboit pe milionarii bucurestiului. Budeanu o fi fost rusinos sau astepta niste cash de la “tati” Albulescu, dar va spunem noi pe gratis cateva lucruri:

Una dintre “printesele de oras”, protagonista principala a scandalului, este Sara Albulescu. Ce nu a zis Radu Budeanu, patronul Cancan, e cine ar fi “C.B”, “arhi-cunoscutul milionar casatorit”, care a sedus-o pe fata lui Albulescu: pai, e Cristi Borcea, pe care dinamovistul a sedus-o. Prost parenting ai, nene Albulescu!

Sara, fata de milionar, are numai prieteni unul si unul. Uitati aici ce poza frumoasa cu Alex Bodi, cunoscutul doctor docent in proxenetism!

Sara Albulescu se lupta cu alta baragladina de Bucuresti care, la randul ei, se arde cu “D.O”, pe care Budeanu il ascunde din nou, in speranta unei milostenii.

E vorba de Dan Ostahie, patronul Altex, dragi cititori, un obsedat de frumos cu o paleta de fetisuri sexuale interesante (o sa revenim asupra acestui scandal).

Revenim la oile noastre transpartinice, adica la chef. Albulescu e bogat, are si Palatul Suter in proprietate, un butic-hotel de 5 stele unde s-a “comis” cheful. De ziua lui Nelutu Varga, s-au infiintat nume socante din lumea politicii romanesti: Vasile Dancu nu e un nume socant, caci e prieten cu Varga si il insoteste peste tot la meciurile CFR Cluj, ba chiar se spune ca e “CEO-ul” clubului.

Iata si o poza recenta cu Varga si Dancu. Ala din stanga cu ochelari e Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei, condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare in dosarul „Posta Romana”.

Da, si Chiuariu a participat la cheful dat de Varga la Palatul Suter.

Dar cele mai socante aparitii la cheful de pomina au fost ale unor personaje despre care nu te-ai fi asteptat sa fie in anturajul patronului clujean al campioanei Romaniei: penala Elena Udrea, condamnată în prima instanță la 8 ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, si Marcel Ciolacu, actualul presedinte al PSD, insotit de Sorin Grindeanu, despre care se spune ca sapa la groapa lui Ciolacu.

Dar cum politica e curva mare, pentru o seara, toti au dat-o la pace cu partidele si s-au distrat de mama focului.

Nu, n-au chemat artisti sa cante muzica de camera in Palatul Suter, edificat la 1902 de arhitectul Adolf Suter, apropiat al regelui Carol I. Nu fiti snobi, dragi cititori. Caci palatul asta are un trecut plin de pacate. A fost vandut amantei unui bancher dupa moartea regelui Carol I. A fost centru de coordonare a operațiunilor locale ale serviciilor secrete sovietice (KGB), apoi sediul al Partidului Comunist Roman.

Nu credem ca pe acest considerent a fost chemat manelistul Vali Vijelie sa ii distreze pe invitati, caci 99 la suta dintre participanti nu stiau nici macar un detaliu din istoria palatului, cert este ca Vali Vijelie s-a “infratit” artistic cu profesorul universitar Vasile Dancu, cu seful PSD, Marcel Ciolacu, si cu alte inalte fete ce au participat la bairam, de exemplu, cu Elena Udrea, o veche prietena de-a lui Vali Vijelie, caci nu era aniversare de-a lui Dorin Cocos, fostul sot, unde Vijelie sa nu fi cantat. Probabil ca ea i l-a prezentat lui Varga pe Vijelie, introducandu-l printr-un spagat facut intre Cluj si Bucuresti pe Varga artistului.

Ce cauta Udrea la cheful patronului CFR Cluj? Daca cititi ancheta mea ( AICI ) , o sa aflati ca penala Elena Udrea este in spatele celui mai mare proiect imobiliar ce urmeaza a se construi in Cluj-Napoca – 10 000 de apartamente pentru proiectul Transilvania Smart City, cel mai mare din Europa de Est.

Udrea a avut nevoie de “sprijin” de la Vasile Dancu, despre care stim de-acum ca este sprijinit de seful SRI Edy Hellvig si de fostul nr. 2 din SRI, Florian Coldea. Pentru serviciile de “consultanta” primite de la Dancu, Udrea a fost directionata catre casieria clubului CFR Cluj pentru o sponsorizare de cateva sute de mii de euro.

Ce spectacol de lumini si cultura trebuie sa fi fost! Ce sansa au avut participantii sa-i vada uniti intr-un cant manelistic pe penala Udrea, pe marele Ciolacu, presedintele PSD, pe distinsul profesor universitar si sociolog Vasile Dancu!

Nu putem sa nu incheiem acest articol cu minunatele versuri ale cantautorului Vali Vijelie din hit-ul “Maldive”! Daca am fi fost in locul domnului Dancu, am fi dedicat piesa de mai jos pentru fratii Florian Coldea si Sebi Ghitaaaaaaaa, strigand din toti bojocii: IM PA CA RE! IM PA CA RE!

Hai, gata, v-ati distrat destul, fredonati cu mine:

Maldive Maldive

tu îmi dai motive

să te iau cu mine da da sa te am pana mor

Maldive Maldive

te-aș ține o viață

da da doar în dormitor

SURSA: Strictsecret.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...