Udrea: Nu este obligatoriu ca cel pe care îl vom susține la prezidențiale să fie membru PMP

Udrea: Nu este obligatoriu ca cel pe care îl vom susține la prezidențiale să fie membru PMP

Udrea: Nu este obligatoriu ca cel pe care îl vom susține la prezidențiale să fie membru PMP

"Noi, la Mișcarea Populară, ne propunem ca în 2014 să reușim să promovăm un candidat la președinția României care să învingă candidatul PSD. (...) Noi susținem orice candidat care este în stare să-l bată pe Victor Ponta, iar lucru acesta vom putea să îl decidem — cine este acel candidat care-l va putea bate pe Victor Ponta în turul II, nu că Victor Ponta ar fi greu de bătut, dar are în spate un partid cu structuri, un partid important — vom decide cine este acel candidat după europarlamentare, pentru că nu cred în soluția sondajelor. (...) Trebuie să găsim acel candidat capabil să genereze încredere, simpatie, emulație, să poată să aducă oamenii alături de el, să adune oamenii în jurul lui și capabil să aibă argumente în lupta cu candidatul PSD-ului. Or, eu cred că bătălia se va duce între oameni care făcut ceva pentru țara asta și oameni care au prestat la televizor foarte frumos. Îi prezic domnului Victor Ponta o carieră frumoasă în televiziune după ce va termina mandatul de prim-ministru", a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă Elena Udrea, potrivit agerpres.ro .

Aceasta a adăugat că nu este obligatoriu ca persoana susținută de PMP să fie din cadrul partidului și s-a declarat convinsă că PSD va avea un candidat propriu în persoana actualului premier, Victor Ponta.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?