UE nu este naivă în relaţiile sale cu China, susţine comisarul european Thierry Breton

UE nu este naivă în relaţiile sale cu China, susţine comisarul european Thierry Breton

Uniunea Europeană nu este naivă în relaţiile sale cu China, a declarat marţi comisarul european pentru piaţa internă şi al industriilor, Thierry Breton, în timp ce divergenţele se accentuează de la o zi la alta între SUA şi China cu privire la originea noului coronavirus responsabil de pandemia de COVID-19, potrivit Reuters.

"Nu suntem deloc naivi", a declarat Breton la postul de radio France Info marţi, când a fost întrebat dacă UE a manifestat credulitate în relaţiile sale cu China.

Marea Britanie a declarat luni că Beijingul are de răspuns la nişte întrebări despre felul în care a difuzat informaţiile legate de epidemia provocată de noul coronavirus, în timp ce SUA şi-au intensificat în ultimele zile retorica cu privire la culpabilitatea Chinei în răspândirea virusului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu