UEFA spulberă cazul hărții Ungariei Mari

UEFA spulberă cazul hărții Ungariei Mari

Harta Ungariei Mari va rămâne în sertar! Pentru că, dacă acest simbol al revizionismului maghiar va fi afișat pe vreun stadion de fotbal, UEFA va tăia în carne vie! Ceea ce reiese și din răspunsul oferit de departamentul media al forului de la Nyon pentru „Adevărul“.

UEFA a oferit un răspuns oficial ziarului „Adevărul”

În această dimineață, după un caz ultramediatizat , publicația noastră a solicitat un punct de vedere oficial din partea UEFA. Între timp, „Adevărul“ a aflat culisele cazului, pe care le-a prezentat în exclusivitate aici , dar a și primit un răspuns oficial din partea forului european.

Ce ne-a scris UEFA despre harta Ungariei Mari?

*UEFA a aflat despre știrile apărute în mass-media potrivit cărora folosirea însemnelor Ungariei Mari și astfel de bannere ar fi fost aprobată în competițiile noastre.

*Pentru a clarifica lucrurile, fără nicio urmă de îndoială, precizăm că, în niciun moment, UEFA n-a aprobat folosirea unor astfel de simboluri, steaguri și bannere. Iar dacă vor fi folosite, ele pot avea consecințe disciplinare. Federația maghiară de fotbal a fost informată legat de acest subiect și i-a fost recomandat să ia măsurile necesare pentru a împiedica apariția unor astfel de bannere în meciurile din cadrul competițiilor UEFA.

*Dacă vor apărea dovezi cu apariția unor astfel de bannere / steaguri, cazul va fi preluat de Comisia de Disciplină din cadrul UEFA. Care va evalua speța respectivă și, dacă va fi nevoie, va lua sancțiunile disciplinare care se impun, în concordanță cu regulamentele UEFA.

UEFA jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria