Uite ce propune prostul ăsta de la PSD. Isteria anti-Kovesi ia proporții

Uite ce propune prostul ăsta de la PSD. Isteria anti-Kovesi ia proporții. Un prost care a ajuns să-i facă concurență lui Codrin Ștefănescu, deputatul Liviu Pleşoianu (PSD), membru în așa-zisa comisie de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009,a anunţat, joi, pe facebook, că va trimite în zilele următoare comisiei de anchetă propriile sale concluzii, printre ele fiind faptul că este nevoie de modificarea legislaţiei prin introducerea prevederii ca orice persoană plătită din fonduri publice care refuză să se prezinte în faţa unei comisii parlamentare de anchetă să fie imediată concediată din funcţia deţinută. Propunerea o vizează direct pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, care a refuzat să dea curs circului inventat de PSD.

Liviu Pleşoianu a precizat că va trimite propriile sale concluzii comisiei de anchetă pentru ca acestea să fie incluse în raportul finale.

”E necesară modificarea în regim de urgenţă a legislaţiei, astfel încât orice comisie parlamentară de anchetă să aibă cu adevărat putere. În acest sens, se impune o schimbare radicală. Pe viitor, orice persoană plătită de la bugetul de stat care refuză invitaţia la audieri (sau care se prezintă, însă refuză să răspundă la întrebări) ar trebui să-şi piardă imediat funcţia”, consideră Pleşoianu.

El adaugă că o obligaţie similară ar trebui introdusă şi pentru persoanele care nu sunt angajate ale statului, dar care erau bugetare în perioada anchetată.

”Imediat după ce modificăm legislaţia (în regim de urgenţă), voi propune înfiinţarea unei noi comisii de anchetă. Principalul obiectiv al acesteia va fi acela de a ancheta implicarea nelegală şi neconstituţională a instituţiilor de forţă în viaţa politică, socială şi economică din România. Evident, aceasta va presupune şi reluarea anchetei în ceea ce priveşte celebra deja «sufragerie a lui Oprea»! Un alt obiectiv foarte important va fi acela de a ancheta implicarea unor entităţi străine în controlul asupra vieţii politice, economice şi sociale româneşti”, a mai scris prostul de Pleşoianu.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

2 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

3 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

4 CEx cu scandal la PSD! Se țipă de se aude din curte / Dăncilă către Manda: Să spuneți că nu puteți câștiga alege…

5 DOCUMENT / Singurele secții unde a câștigat Viorica Dăncilă în Iași sunt cele în care au votat pușcăriașii!

recomandări

Te ia DNA: Florin Lungoci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi