Uite de ce a fost Dragnea la șefii din Israel: Fondul Suveran de Investiții, spitale, proiecte de construcții de locuințe!

Uite de ce a fost Dragnea la șefii din Israel: Fondul Suveran de Investiții, spitale, proiecte de construcții de locuințe!

Fondul Suveran de Investiții, spitale, proiecte de construcții de locuințe! Aceste proiecte, promise probabil de slugile din România șefilor din Israel, bat pasul pe loc. În pofida grabei la limita legalității cu care lucrează Firea la București pentru a face niște societăți care să fenteze controlul asupra banilor.

Dragnea, a fost timp de 3 zile (4-6 martie) în Israel în fruntea unei „delegații parlamentare românești” care a avut „contacte la cel mai înalt” nivel în politica israeliană. Vizita a fost posibilă la invitația omologului său israelian, Yuli-Yoel Edelstein, președintele Knesset-ului în cadrul Seminarului Internațional DIASPORAS 2017.

Liderul PSD a avut întâlniri cu Yuli-Yoel Edelstein, președintele Knesset-ului, cu Yoseph Yonah, președintele Grupului parlamentar de prietenie Israel-România, cu Isaac Herzog, președintele Partidului Muncii și liderul Opoziției din Knesset, dar și o convorbire privată cu premierul Benjamin Netanyahu.

În cadrul discuțiilor cu oficialii israelieni a fost reiterată importanța relațiilor dintre România și Israel și în mod concret, au fost discutate proiecte bilaterale și legislative, care să aducă contribuții la Fondul Suveran de Investiții, creat de noul Guvern, precum și pentru cele nouă spitale prevăzute în Programul de guvernare. Un subiect aparte l-a constituit cooperarea în domeniul cercetării, cu precădere în sectorul medical. Pornind de la un proiect legislativ al Knessetului, au fost explorate modalități de a investi în proiecte de construcții de locuințe.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

3 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

4 Interesante amănunte...

5 Imagini care dau fiori soldaților ruși