Uite de ce a INTERZIS ȚĂRANUL PENAL accesul în sediul PSD!

Uite de ce a INTERZIS ȚĂRANUL PENAL accesul în sediul PSD!

Țăranul penal din fruntea partidului hoților a interzis accesul în sediul PSD! S-a săturat să citească mesajele scrise pe ascuns de unii și alții pe sigla partidului. Mesaje care spun adevărul crud. Liviu Dragnea a anunţat joi că din sediul PSD au fost furate mai multe dosare cu baze de date şi că a decis să limiteze accesul la sediul central din Kiseleff. Dragnea a explicat că este vorba despre ”nişte evidenţe cu membrii de partid” şi că în ultima vreme a remarcat că prin sediu se plimbă „tot felul de cetăţeni”

”Au fost foarte multe situaţii în ultima lună când mă întâlneam cu tot felul de cetăţeni mai tineri sau mai puţin tineri prin sediu, pe care nu-i cunoşteam. Pe unii îi şi salutam, le dădeam bună ziua şi nici măcar nu răspundeau. Şi atunci am spus că la noi în sediu nu este Gara de Nord, nici măcar autogară. Este un sediu de partid – un partid responsabil, serios şi respectat în care vreau să funcţioneze doar cei care sunt implicaţi în campania electorală şi atât”, a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la o întâlnire cu pensionarii.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…