Uite o observație bună. Practic, lașul Cherecheș și-a distrus toată familia

Uite o observație bună. Practic, lașul Cherecheș și-a distrus toată familia

Primarul fugar Cătălin Chrecheș a dovedit, prin acțiunile sale de după declanșarea scandalului privind mita dată de socrii și apoi de fuga din țară, că nu este genul de om căruia să-i pese de cei apropiați. Socrii au ajuns în arest, soția sa este cercetată penal, iar mătușa și vărul care l-ar fi ajutat după fuga din țară au mari șanse să devină complici.

Nici măcar mama edilului nu poate sta liniștită. O serie de interceptări ale procurorilor sugerează că ar putea fi și ea implicată în circuitul banilor ce urmau să ajungă la judecătoarea din dosarul de corupție al lui Cherecheș.

Soția primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, Denisa Tabita Cherecheș, este urmărită penal pentru complicitate la dare de mită, în dosarul penal în care părinții săi au fost deja arestați preventiv pentru 30 de zile.

De prima a spus că divorțează fără nicio problemă, iar despre soacră a spus, sub rezerva unei "exagerări", că "s-ar duce la pușcărie pentru LCM (lovituri cauzatoare de moarte)".

Pe de altă parte, mătușa sa din Germania, sora mamei lui Cherecheș, riscă și ea să fie cercetată ca suspectă, pentru că primarul fugarul a fost surprins într-o mașină, alături de ruda sa, în zona gării din Augsburg, Germania.

O suspiciune similară plutește și asupra vărului său, de al căruia act de identitate s-ar fi folosit pentru a părăsi țara, prin punctul de frontieră de la Petea.

Nici mama edilului nu poate sta liniștită, pentru că procurorii încearcă să stabilească cine este a treia "mamă bătrână", la care soacra aflată în arest a făcut referire, în timpul discuțiilor de negociere a mitei.

„Să îmi ziceți cum să fac, eu așa fac, dar totul între noi 3 mamele bătrânele. Tineretul nu știe nimic", a afirmat soacra lui Cătălin Cherecheș în discuția cu mama judecătoarei care urma să dea verdictul final.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...