Uite Proasta, bă, a ieșit să se cace-n drum!/Dăncilă: Aveaţi obligaţia, domnule Orban, să pregătiţi din timp România pentru pandemie. N-aţi făcut-o

Uite Proasta, bă, a ieșit să se cace-n drum!/Dăncilă: Aveaţi obligaţia, domnule Orban, să pregătiţi din timp România pentru pandemie. N-aţi făcut-o

Uite Proasta, bă, a ieșit să se cace-n drum!/Dăncilă: Aveaţi obligaţia, domnule Orban, să pregătiţi din timp România pentru pandemie. N-aţi făcut-o.

Proasta României, cu un tupeu greu de suportat, i-a aruncat cuvinte grele succesorului său liberal, Ludovic Orban, care s-a plâns din nou de fosta guvernare PSD, ce a lăsat România nepregătită pentru situaţia de criză în care se află acum.

"Domnule Orban, degeaba atacaţi, degeaba vă justificaţi. Cu nici două săptămâni în urmă, preocuparea dumneavoastră era declanşarea anticipatelor. Adică inventarea unei crize, nu pregătirea României pentru criza reală. Vă reamintesc că sunteţi premier de patru luni şi jumătate, iar la sfârşitul lunii ianuarie Organizaţia Mondială a Sănătăţii a transmis tuturor ţărilor lumii să acţioneze imediat, luând toate măsurile pentru a lupta împotriva noului coronavirus", a declarat Viorica Dăncilă.

Fosta şefă PSD susţine că Orban nu a pregătit din timp România pentru pandemia de coronavirus.

"Ce măsuri aţi luat ca premier? Cum aţi tratat solicitarea din luna ianuarie a Institutului Matei Balş pentru procurarea de materiale şi echipamente necesare în combaterea coronavirusului? Sau nu vi s-a părut urgentă? Aveaţi obligaţia, domnule Orban, să pregătiţi din timp România pentru pandemie. N-aţi făcut-o, iar acum recurgeţi la atacuri politice, în loc să vă concentraţi pe gestionarea situaţiei tot mai grave din ţară. Aveţi responsabilitatea, domnule Orban, deci guvernaţi", a precizat Viorica Dăncilă.

---

De menționat că atât Raed Arafat, la Antena 3, cât și premierul Ludovic Orban, în câteva rânduri au declarat că fosta guvernare a încălcat legea nerefăcând stocurile de urgență ale României pentru astfel de situații.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

3 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

4 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

5 Video viral