Uite Proasta, bă, a ieșit să se cace-n drum!/Dăncilă: Aveaţi obligaţia, domnule Orban, să pregătiţi din timp România pentru pandemie. N-aţi făcut-o

Uite Proasta, bă, a ieșit să se cace-n drum!/Dăncilă: Aveaţi obligaţia, domnule Orban, să pregătiţi din timp România pentru pandemie. N-aţi făcut-o.

Proasta României, cu un tupeu greu de suportat, i-a aruncat cuvinte grele succesorului său liberal, Ludovic Orban, care s-a plâns din nou de fosta guvernare PSD, ce a lăsat România nepregătită pentru situaţia de criză în care se află acum.

"Domnule Orban, degeaba atacaţi, degeaba vă justificaţi. Cu nici două săptămâni în urmă, preocuparea dumneavoastră era declanşarea anticipatelor. Adică inventarea unei crize, nu pregătirea României pentru criza reală. Vă reamintesc că sunteţi premier de patru luni şi jumătate, iar la sfârşitul lunii ianuarie Organizaţia Mondială a Sănătăţii a transmis tuturor ţărilor lumii să acţioneze imediat, luând toate măsurile pentru a lupta împotriva noului coronavirus", a declarat Viorica Dăncilă.

Fosta şefă PSD susţine că Orban nu a pregătit din timp România pentru pandemia de coronavirus.

"Ce măsuri aţi luat ca premier? Cum aţi tratat solicitarea din luna ianuarie a Institutului Matei Balş pentru procurarea de materiale şi echipamente necesare în combaterea coronavirusului? Sau nu vi s-a părut urgentă? Aveaţi obligaţia, domnule Orban, să pregătiţi din timp România pentru pandemie. N-aţi făcut-o, iar acum recurgeţi la atacuri politice, în loc să vă concentraţi pe gestionarea situaţiei tot mai grave din ţară. Aveţi responsabilitatea, domnule Orban, deci guvernaţi", a precizat Viorica Dăncilă.

---

De menționat că atât Raed Arafat, la Antena 3, cât și premierul Ludovic Orban, în câteva rânduri au declarat că fosta guvernare a încălcat legea nerefăcând stocurile de urgență ale României pentru astfel de situații.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț