Uite proasta în Coreea

Uite proasta în Coreea

Europarlamentarul Maria Grapini, aflată într-o vizită în Coreea, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii îmbrăcată într-o rochie tradiţională coreeană cu volane şi dantelă, în mai multe ipostaze şi a participat la diverse activităţi specifice zonei. Europrlamentarul a primit mai multe comentarii din partea internauţilor unele dintre ele amintind despre greşelile gramaticale sau de ortografie pe care Grapini le face în postările sale pe pagina de socializare.

Maria Grapini a ţinut să arate costumul tradiţional coreean pe care l-a purtat, astfel că a făcut mai multe poze în magazin, pe stradă şi chiar într-un car cu flori.

„Dupa 14 ore de lucru am ajuns la hotel! Azi am vizitat un saT korean,am lucrat alături de mici meşteşugari care fac hârtia manual si tot manual fac tablouri cu aranjamente florale,am purtat hainele tradiţionale si am încercat sa înţeleg viata la tara in Korea(Coreea)Case mici dar frumos îngrijite,fiecare palma de pământ este lucrata,multe,multe sere pentru legume.Ce este important e ca,oamenii stiu sa se bucure mult mai mult ca noi!”, a scris Maria Grapini, joi, pe Facebook.

„Şi poate ştiu şi puţin mai multă gramatică sau punctuaţie decât noi”, i-a spus unul dintre internauţi.





Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro