Uite un punct de vedere interesant despre ce se întâmplă în SUA

Uite un punct de vedere interesant despre ce se întâmplă în SUA

Uite un punct de vedere interesant despre ce se întâmplă în SUA.

Reportaje-Live : „Mda, confruntari armate la Washington intre protestarii pro Trump si fortele de ordine. Trist... 

Trump nu a fost presedintele ideal dar de la bun inceput intreaga presa americana, centrele de putere financiare si toate miscarile de stanga au fost impotriva lui. A fost atacat constant, cenzurat fara sa fie nimic dovedit.

Daca lasam deoparte stilul lui pompieristic si circoteca, nu uitati ca in mandatul lui, SUA a avut cea mai mica rata a somajului si crestere economica substantiala. Dincolo de manipularea constanta facuta de trusturile de media si cenzura de pe retelele sociale, Trump nu a fost chiar clovnul pe care au incercat sa ni-l zugraveasca. Nici pe departe nu a fost clovnul pe care l-a creat media si retelele de socializare.

Americanii aceia care protesteaza in strada sunt fix americanii care simt ca si-au pierdut tara in fata neo marxistilor BLM si corporatiocratiei. Nu uitati de scrisoarea celor 200 giganti economici din SUA care au cerut zilele trecute validarea lui Biden intr-un demers fara precedent in istorie. De ce era nevoie de presiunea aceasta daca lucrurile sunt clare?

Nu trebuie sa fiti de acord cu mine dar eu cred ca intr-adevar Trump a fost furat la alegeri. Cred ca si-au dat mana toata grupurile financiare din SUA, grupurile media controlate de cei mai bogati oameni din lume, retelele sociale si toti neomarxistii pentru ca Trump sa nu prinda inca un mandat.

Probabil ca nebun-excentric cum era, Trump nu era controlabil de establishment si era un risc pentru baietii destepti ai Americii.

Nu cred ca se va schimba ceva. Cred insa ca o mare parte a americanilor normali, care muncesc si platesc impozite, vor fi foarte dezamagiti. Si pe buna dreptate. America apartine BLM, neomarxismului, corporatiilor si noilor aberatii ideologice si culturale impuse de establishment.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…