Uleiul de germeni de grâu: proprietăţi şi beneficii

Uleiul de germeni de grâu: proprietăţi şi beneficii

Beneficii ulei de germeni de grâu

Afla care sunt proprietatile si beneficiile uleiului de germeni de grau!

Uleiul de germeni de grau, un produs-minune pentru sanatate

Uleiul de germeni de grau este un adevarat dar de la natura, care ar trebui sa fie consumat zilnic, ca supliment alimentar sau ca lotiune de corp. Proprietatile antioxidante si antiinflamatorii ale acestuia il plaseaza pe primele locuri in topul celor mai sanatoase alimente cu ajutorul carora sa ne prelungim viata.

Folosit in medicina chineza de sute de ani, uleiul de germeni de grau poate fi un adaos benefic in dieta ta, datorita continutului de 75% acizi grasi polinesaturati, care previn aparitia bolilor si asigura absorbita vitaminelor. In plus, un continut atat de ridicat de grasimi sanatoase poate modifica metabolizarea iodului si, prin urmare, poate influenta activitatea tiroidei. O cresterea a functiei tiroidiene poate ajuta la pierderea in greutate (exista inclusiv pastile de slabit care se bazeaza pe aceasta idee) si la eliminarea simptomelor oboselii cronice.

Toate femeile vor sa aiba o piele sanatoasa si tanara, iar uleiul de germeni de grau le poate ajuta considerabil in acest sens. Folosit la sedinte de masaj, acest produs ajuta la refacerea tesuturilor pielii, avand capacitatea de a repara celule care au fost alterate de razele ultraviolete, poluare sau de o dieta nesanatoasa. Vestile bune nu se opresc aici: se pare ca uleiul de germeni de grau, prin continutul ridicat de antioxidanti, poate preveni aparitia ridurilor si este folosit si in tratarea arsurilor cauzate de expunerea indelungata la soare.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă