Ultima apariție publică a Lisei Marie Presley: imaginile care au stârnit îngrijorare - VIDEO

Ultima apariție publică a Lisei Marie Presley: imaginile care au stârnit îngrijorare - VIDEO

Ultima apariție publică pe care a avut-o Lisa Marie Presley înainte de a muri la 54 de ani în urma unui stop cardiac a avut loc în urmă cu două zile, la gala de decernare a Globurilor de Aur, unde a participat pentru a susține filmul „Elvis”, care are ca temă viaţa artistică a tatălui ei.

După aflarea veștii despre moartea sa, au apărut imagini de la Globurile de Aur care o arată pe Lisa Marie stând cu greu în picioare pentru un interviu și având nevoie de sprijin pentru a merge.

În timpul unui interviu acordat pe covorul roșu, Lisa Marie Presley - care a murit joi, după ce a suferit un stop cardiac în locuința sa din Calabasas, California - s-a întors către prietenul ei Jerry Schilling, care o însoțea la Globurile de Aur și a spus „O să te apuc de braț”, în timp ce prezentatorul Billy Bush îi punea întrebări înainte de decernarea premiilor.

Fiica lui Elvis Presley vorbea extrem de lent și s-a bâlbâit în timp ce răspundea la întrebările despre starul filmului Elvis, Austin Butler , despre aspectele rolului pe care el și l-a însușit, precum și despre furtunile și inundațiile din sudul Californiei.

Bush a întrebat-o pe Lisa dacă a ajuns să-l cunoască pe Butler, cel care interpretează rolul legendarului star rock, moment în care ea i-a spus lui Schilling „O să te apuc de braț” și și-a încleștat brațul drept cu brațul stâng al lui Schilling.

Lisa Marie Presley l-a apucat de braț pe Jerry Schilling în timpul interviului FOTO Profimedia

Apoi, ea spus că îl adoră pe Butler și că a rămas „uluită” după ce i-a văzut interpretarea în filmul care i-a adus distincția de „Cel mai bun actor într-un film dramatic”.

Lisa a mărturisit că a avut nevoie de cinci zile „pentru a procesa interpretarea lui Butler, deoarece a fost atât de perfectă și autentică”.

În cadrul discuției, Lisa a spus că, în opinia ei, Butler a reușit „să interpreteze modul în care se comporta și felul în care vorbea Elvis fără să o facă într-un mod caricatural, așa cum s-a mai făcut în trecut”

„Au existat prea multe glume despre modul în care Elvis vorbea, dar Austin a înțeles și l-a interpretat perfect fără a transmite ceva comic”

Schilling a remarcat că Butler „nu a exagerat” în interpretarea sa.

Bush a întrebat-o pe Lisa dacă a locuit în zona Montecito-Santa Barbara - care a fost lovită la începutul acestei săptămâni de furtuni și inundații - iar ea a spus că „a locuit la un moment dat”, menționând că efectele furtunii au fost „cu adevărat îngrozitoare”.

Interviul s-a încheiat cu Lisa spunându-i lui Bush că l-a văzut pe Butler venind.

Priscilla Presley, Austin Butler și Lisa Marie Presley la Globurile de Aur 2023 FOTO Profimedia

Priscilla Presley, Austin Butler și Lisa Marie Presley la Globurile de Aur 2023 FOTO Profimedia

Fanii Lisei au comentat la acest videoclip, împărtășind remarci empatice, mai ales după decesul ei de joi. Unii au făcut aluzii chiar și despre sinuciderea fiului ei Benjamin Keough din 2020.

„Când îi citești postările de pe Instagram, îți dai seama că a fost foarte transparentă cu privire la modul în care sinuciderea fiului ei a devastat-o . Lisa a avut o viață foarte dificilă. Adăugați la faptul că familia lui Elvis a avut un istoric de boli de inimă și o longevitate limitată. Sunt foarte îngrijorată pentru ea”, a scris un utilizator.

Un altul a scris: „Pare puțin fragilă, dar a fost foarte coerentă, a ascultat și a răspuns la toate întrebările. Binecuvântată să fie. A trecut prin atât de multe”.

O altă persoană a spus că Lisa părea „atât de subnutrită”, cu o „suferință evidentă”, adăugând: „Ce persoană frumoasă. O iubesc. A trecut prin multe. Mă rog ca ea să treacă cu bine și peste asta”.

Un alt videoclip o arată pe Lisa Marie deplasându-se cu greutate și fiind sprijinită în timp ce cobora treptele.

Lisa Marie Presley a murit joi la un spital din Los Angeles, unde a fost transportată de urgență după ce a suferit un stop cardiac . Polițiști din Los Angeles și medici din cadrul departamentului de pompieri au fost trimiși la locuința ei după ce au primit un apel la 911.

Mama ei, Priscilla Presley, a scris joi după-amiază Twitter pentru a le cere fanilor rugăciuni pe fondul acestei urgențe medicale: „Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost transportată de urgență la spital. Ea primește acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să vă rugați pentru ea. Simțim rugăciunile din întreaga lume și cerem intimitate în acest moment”.

Priscilla a declarat joi seară pentru People: „Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Vă cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumim pentru dragoste și rugăciuni. În acest moment nu vom face alte comentarii”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia