ULTIMĂ ORĂ! Șobolanul va sta ascuns de 1 Decembrie! De frica posibilelor huiduieli, Dragnea nu are curajul să iasă în public nici măcar de Centenar!

ULTIMĂ ORĂ! Șobolanul va sta ascuns de 1 Decembrie! De frica posibilelor huiduieli, Dragnea nu are curajul să iasă în public nici măcar de Centenar!

ULTIMĂ ORĂ! Șobolanul va sta ascuns de 1 Decembrie! De frica posibilelor huiduieli, Dragnea nu are curajul să iasă în public nici măcar de Centenar! Ascultați explicație: ”Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”...

 Liviu Dragnea anunță că va lipsi de la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naționale invocând o presupusă afecțiune de sănătate, pe care însă el a anticipat-o încă de la începutul săptămânii.

 ”Pe data de 1 decembrie, Domnul președinte Liviu Dragnea, nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Naționale a României . (Medicul nu-i recomanda sa stea în frig atâtea ore. )”, se arată într-un mesaj transmis de consilierii președintelui Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea și-a pregătit terenul pentru a-și anunța absența de la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naționale încă de luni.

”Încă nu m-am decis (unde voi merge – n.r.), undeva unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitaţii şi o să aleg zilele astea. Sper să fiu într-o stare de sănătate bună”, a spus Dragnea, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD de luni.

În ultimii doi ani, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu nu au mai participat la evenimente publice, evitând să mai iasă în între oameni, în medii necontrolate, de frica posibilelor huiduieli pe care le-ar putea încasa.

Ultima absență notabilă a celor doi a fost de la deschiderea oficială a cursurilor în învățământul preuniversitar. Dragnea și Tăriceanu au lipsit și anul trecut de la festivitățile de început de an școlar, precum și de la parada de Ziua Națională, din cauza aceluiași motiv: frica de a fi huiduiți.

În schimb, cei doi au postat mesaje pe paginile personale de Facebook, dar tot nu au putut evita reacțiile negative ale românilor.

”Nu ne trebuie școală ca să ajungem în guvern, școală ne trebuie doar dacă vrem la spălat de vase în alte țări!”, este unul dintre comentariile ironice de la postarea lui Liviu Dragnea.

”Să-ți fie rușine …tu vorbești de școală ? Tu care ai adus în fruntea țării numai analfabeți și oameni nepregătiți ,ce exemplu să ia copiii de la voi ? De ce nu ai avut curaj să mergi la deschiderea unei școlii , s-au ție frică de huiduieli ?”, i-a scris o altă persoană liderului PSD.

Nici Tăriceanu nu a scăpat de comentariile critice sau ironice ale românilor la postarea despre debutul anului școlar. ”Și dacă nu au studii care e baiul ? se fac parlamentari sau mai nou prim ministru”, a fost una dintre reacții. ”Un sfat bun ar fi sa rămână corigenți ca tine și sa schimbe 5 neveste. Atunci au șanse să ajungă Senatori,deputați etc”, i-a scris o altă persoană liderului ALDE.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

3 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei

4 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

5 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…