ULTIMA ORĂ Focuri de Armă în Sectorul 1 al Capitalei. La fața locului intervin trupe AntiTero

ULTIMA ORĂ Focuri de Armă în Sectorul 1 al Capitalei. La fața locului intervin trupe AntiTero

UPDATE: Trupele Antitero sunt în alertă. Strada pe care s-au tras mai multe focuri de armă a fost închisă.

Știre inițială

Poliţiştii bucureşteni efectuează cercetări în cazul unui geam al unei maşini şi de la un imobil, sparte de împușcături cu bile metalice. Incidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei. La fața locului a ajuns și Brigada AntiTero.

"Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a găsit un geam spart la auto şi un geam spart la imobil. În zonă, persoana reclamă prezenţa mai multor bile metalice", informează Biroul de presă al DGPMB.

„Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a găsit un geam spart la auto şi un geam spart la imobil. În zonă, persoana reclamă prezenţa mai multor bile metalice”, informează Biroul de presă al DGPMB.

„Mă întorceam cu copilul din parc. Spre norocul meu nu am lăsat copilul în mașină în spate, că acolo s-a tras, cred că din blocul de vizavi. Mi-a spart geamul la mașină, a spart și geamul vecinului. Poliția a găsit până acum 6 bile. Au venit de la măsurători și au luat măsurături. Eu m-am gândit doar că în situația în care era copilul în mașină, îl omora pe loc”, a povestit o martoră la România Tv, conform DCNews.ro.

Potrivit unor surse judiciare, mai mulţi martori ar fi auzit împuşcături în zonă. Poliţia efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept.

În zonă a ajuns și o echipă de intervenție a Brigăzii Antiteroriste.

În cazul unei amenințări active sesizate la 112, până la clarificarea motivației celui/celor implicați, Poliția poate solicita prezența echipei de intervenție a Brigăzii Antiteroriste.

Știre în curs de actualizare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis