ULTIMA ORĂ 4 semne că armata lui Putin se prăbușește în Ucraina

ULTIMA ORĂ 4 semne că armata lui Putin se prăbușește în Ucraina

Armata rusă de ocupație aproape că și-a epuizat potențialul ofensiv, spune Serghei Grabsky, expert militar ucrainean, la postul de televiziune „Ukraine 24”.

„ Dacă mergem acum pe linia frontului și vedem ce se întâmplă, vom vedea că inamicul desfășoară operațiuni ofensive active pe un sector foarte limitat al frontului: Severodonețk, Sviatogorsk, Liman și puțin în zona Popasnaya. Asta este! În ciuda faptului că au o superioritate de cinci ori în Donbass, practic nu a existat nicio mișcare în ultimele 45 de zile ”, a spus expertul.

El crede că armata de ocupație a Rusiei este deja „pe un prag de epuizare”. Sunt patru semne care indică acest lucru.

1. Refuzul acțiunilor active de manevră. Armata rusă practic nu recurge la transferul de trupe pentru a da lovituri neașteptate Forțelor Armate ale Ucrainei.

2. O încercare de a găsi slăbiciuni în apărarea Forțelor Armate ale Ucrainei. Rusia nu poate profita de superioritatea sa în trupe și tehnologie. În schimb, ea caută găuri în apărarea armatei ucrainene, încercând să se infiltreze.

3. Federația Rusă nu are suficiente rezerve pentru a compensa pierderile, precum și pentru a închide zonele cu probleme. "Inamicul retrage unități din Vasilievka, din regiunile Zaporojie și Melitopol, pentru a închide „găurile" de pe malul drept al Niprului - în direcția Herson. Nu există forțe nici măcar pentru a le transfera în Donbass. Încearcă să le țină la maxim acolo unde au reușit să se poziționeze", a spus Grabsky.

4. Bombardamentele masive de artilerie pe front pentru a opri contraofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei. „Inamicul creează o „umbrelă” de artilerie, astfel încât trupele ucrainene să nu se apropie... Ei încearcă să le țină la o distanță de până la 3 km ”, a spus expertul.

El a mai spus că rușii încearcă cu disperare să țină de teritoriile pe care le-au putut captura în prima fază a unei invazii la scară largă. Evident, nu există forță pentru a merge înainte.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...