ULTIMA ORĂ 400 de mercenari ruși ar fi fost trimiși să îl asasineze pe președintele Ucrainei și principalii lideri ai țării

ULTIMA ORĂ 400 de mercenari ruși ar fi fost trimiși să îl asasineze pe președintele Ucrainei și principalii lideri ai țării

Peste 400 de mercenari ruși au fost transportați cu avionul din Africa pentru a-l asasina pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, scrie Daily Mail.

Mercenarii din armată privată a lui Putin, cunoscută sub numele de Grupul Wagner, ar avea ordine de la Vladimir Putin să-l elimine pe Zelenski - și alte 23 de persoane din conducerea Ucrainei - pentru a permite Moscovei să preia controlul vecinului său din est.

Potrivit Times, mercenarilor li s-a oferit o sumă uriașă pentru misiune.

Se spune că agenții cu înaltă pregătire așteaptă undă verde de la Kremlin, lista lor incluzând și prim-ministrul Ucrainei, întregul cabinet, primarul Kievului Vitali Klitschko și fratele său Wladimir - ambii campioni la box și care au devenit figuri iconice pe primele linii ale capitalei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante