ULTIMA ORĂ Alexandru Rafila, posibil candidat pe listele PSD București pentru Camera Deputaților

ULTIMA ORĂ Alexandru Rafila, posibil candidat pe listele PSD București pentru Camera Deputaților

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială de Sănătate, este posibil candidat pe listele PSD București pentru Camera Deputaților, au declarat surse politice pentru G4Media. O decizie finală va fi luată de social-democrați, joi, la Comitetul Executiv al partidului.

Alexandru Rafila a declarat pentru G4Media că în acest moment nu poate confirma informația referitoare la candidatura pe listele PSD pentru Camera Deputaților.

Rafila a fost curtat și de Victor Ponta pentru Primăria București, dar a refuzat candidatura. Alexandru Rafila a fost vicepreşedintele Departamentului de Sănătate al PSD în perioada 2011-2012.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?