ULTIMA ORĂ „Călăul” a fost ucis de ucraineni!

ULTIMA ORĂ „Călăul” a fost ucis de ucraineni!

Un mercenar din temuta grupare militară Wagner care sprijină Rusia a fost ucis în luptă de forțele ucrainene, lucru recunoscut chiar de presa de la Moscova.

Cunoscut sub numele de „Călăul” pentru măcelărirea prizonierilor de război, mercenarul Vladimir Andonov (44 de ani) a fost împușcat mortal de un lunetist ucrainean, în apropierea orașului Harkov, pe 5 iunie.

Andonov a luptat în prima invazie a Rusiei în Ucraina, în 2014, apoi în Libia și Siria. El era supranumit „Călăul” de ucrainenii care îl acuză că a participat la masacrul prizonierilor de război de la Logvinovo, în Donbas.

Moartea sa a fost confirmată de Zhambal-Zhamso Zhanaev, șeful regiunii în care locuia Andonov, care a vorbit cu ziarul rus Moskovskij Komsomolets.

Zhanaev precizat că trupul lui Andonov este acum trimis înapoi de pe front în regiunea sa natală pentru înmormântare, împreună cu cel al unui alt soldat ucis alături de el.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...