ULTIMA ORĂ Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de boli infecțioase Iași, condamnată definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare

ULTIMA ORĂ Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de boli infecțioase Iași, condamnată definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de boli infecțioase din Iași, a fost condamnată azi de Curtea de Apel Iași la trei ani de închisoare cu suspendare, potrivit  portalului instanței . Decizia este definitivă, scrie G4Media .

Carmen Dorobăţ şi soţul ei au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare în dosarul în care sunt acuzaţi că au primit mită de la 124 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi, pentru a-i promova la examene.

În plus, cei doi nu vor mai avea dreptul să predea la Universitatea de Medicină din Iași. Soţul său este şef al Catedrei de anestezie generală de la UMF Iaşi.

Carmen Dorobăț a fost o prezență constantă în media după declanșarea pandemiei de coronavirus grație faptului că se află la conducerea celui mai mare spital de boli infecțioase din Moldova.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria