ULTIMA ORĂ EXIT POLL: Maia Sandu- 54,7%, Dodon 45,3%

ULTIMA ORĂ EXIT POLL: Maia Sandu- 54,7%, Dodon 45,3%

21.05: After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog și IPP confirmă: Maia Sandu- 54,7%, Dodon 45,3%

Cu o oră înainte de închiderea secțiilor de vot din țară, directorul companiei iData, Mihai Bologan, anunță pe canalul de Telegram că Maia Sandu ar fi câștigătorul acestui scrutin, relatează  agora.md

UNIMEDIA transmite live

Ora 21:00 Datele preliminare ale exit-poll-ului realizat de Comunitatea WatcDog.md și Istitutul de Politici Publice arată că lidera PAS, Maia Sandu, câștigă aceste alegeri cu un scor de 54,7%, transmite  Agora.md.

sursa foto: Agora.md sursa foto: Agora.md

 „Nu e nevoie de niciun exit-poll. Maya Sandu e următorul președinte al Republicii Moldova. Mai mult ca atât, s-ar putea ca ea să fi câștigat la o diferență de 10p.p. sau poate chiar și mai mult. E important ca după aceste alegeri, populația Moldovei să nu mai fie împărțită în “oameni buni” și ceilalți. E nevoie ca Moldova să se unească pentru a trăi mai bine aici acasă, nu doar în diasporă. Cetățenii din Stînga Nistrului sunt concetățenii noștri și trebuie să construim o casă comună cu ei, altfel nu vom ajunge în Uniunea Europa. Sper că activitatea Parlamentului va fi reluată și majoritatea va lucra pentru interesele cetățenilor. Sper că și toți cei care s-au emoționat foarte mult în această campanie se vor calma și se vor gândi cum pot contribui la dezvoltarea țării”, a scris Mihai Bologan.

Proiecție rezultat alegeri: Maia Sandu câștigă detașat alegerile prezidențiale!

Maia Sandu va câștiga detașat alegerile prezidențiale din R. Moldova. Este proiecția făcută de jurnalistul Dumitru Ciorici în baza sondajelor secrete efectuate săptămâna trecută în Moldova, plus estimarea votului din Diaspora pentru Maia Sandu, plus estimarea numărului de votanți pentru Igor Dodon în Federația Rusă și regiunea transnistreană. Potrivit lui, Sandu ar acumula între 56-59%, iar Igor Dodon în jur de 42%.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”