ULTIMA ORĂ Florin Cîțu este propunerea PNL pentru funcția de premier/A fost validat prin vot la ședința partidului

ULTIMA ORĂ Florin Cîțu este propunerea PNL pentru funcția de premier/A fost validat prin vot la ședința partidului

UPDATE 18.36: PNL a mai votat în ședință ca Ludovic Orban să fie susținut de partid pentru șefia Camerei Deputaților

UPDATE 18.35: Liderii PNL au mai votat în ședință ca negocierile pentru formarea unei coaliții de guvernare să fie purtate de o echipă condusă de Ludovic Orban, negocierile să fie făcute exclusiv cu USRPLUS și UDMR, să fie excluse negocierile cu PSD și AUR.

UPDATE 18.27: Florin Cîțu a fost votat în cvasi-unanimitate de liderii PNL. Singurul care s-a abținut a fost Dan Motreanu, care a spus că nu are nimic împotriva lui Cîțu, ci a făcut-o ”din principiu, pentru democrație”.

---------------

UPDATE 18.17: Ludovic Orban l-a anunțat pe Florin Cîțu în ședința conducerii BPN, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Ludovic Orban, președintele PNL, vrea ca Florin Cîțu să fie candidatura oficială de premier PNL înaintată președintelui Klaus Iohannis și va supune această propunere la vot în ședința din această seară a conducerii liberalilor, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Atât Orban, cât și Cîțu au fost astăzi la Palatul Cotroceni, unde au avut întâlniri separate cu președintele Iohannis. Nu e clar la acest moment dacă candidatura lui Florin Cîțu a fost agreată de PNL și președintele Iohannis.

Până acum, președintele Iohannis nu s-a pronunțat public asupra postului de premier.

Ședința Biroului Politic Național al PNL începe în această seară la ora 18.00.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”