ULTIMA ORĂ Generalul Ciucă va fi premierul desemnat de președintele Iohannis

ULTIMA ORĂ Generalul Ciucă va fi premierul desemnat de președintele Iohannis

ULTIMA ORĂ Nicolae Ciucă va fi premierul desemnat de președintele Iohannis. El este agreat și de PSD și UDMR.

Președintele Klaus Iohannis a convenit informal, după mai multe discuții cu conducerea PNL, ca viitorul premier desemnat să fie generalul (r) Nicolae Ciucă, au declarat joi surse liberale.

În ședința BEX PNL de la ora 14.00, liberalii vor vota ca partidul să poată susține un premier care nu este președintele partidului, au adăugat sursele citate, iar șeful statului îl va desemna pe Ciucă, după consultarea partidelor parlamentare. „Am stabilit cu Iohannis că o să fim responsabili. Ciucă poate aduna voturile de la PSD și UDMR, este o personalitate care poate uni”, au mai declarat surse de la vârful PNL.

Nicolae Ciucă a mai fost votat de conducerea PNL propunere de premier pentru un Guvern minoritar PNL-UDMR, însă Ciucă și-a depus mandatul și nu a mai ajuns la vot pentru că nu a găsit majoritate în Parlament pentru un cabinet minoritar.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…