ULTIMĂ ORĂ Grindeanu, mesaj pentru Oprișan: Și Banatul te-a fluierat! VIDEO

ULTIMĂ ORĂ Grindeanu, mesaj pentru Oprișan: Și Banatul te-a fluierat! VIDEO

Fostul premier Sorin Grindeanu i-a transmis, sâmbătă, pe Facebook, lui Marian Oprișan că și Banatul l-a fluierat la Congresul extraordinar al partidului de sâmbătă, atunci când liderul PSD Vrancea a vrut să ia cuvântul pe scenă.

„Pentru Marian Oprișan: și Banatul te-a fluierat!”, a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă, pe Facebook.

Huo!”, „Du-te acasă, nesimțitule!”, „Lasă-ne!”, ”L-ai trădat pe Dragnea”, s-a auzit din sală în momentul când Oprișan a urcat pe scenă.

Oprișan a dat vina, ulterior, pe organizațiile de Dolj, Olt și Teleorman, susținând că el nu se simte jignit.

„PSD a fost jignit. Eu voi continua să spun ce gândesc, indiferent dacă le place sau nu unora”, a spus el. Eu sunt adversar de multă vreme și nu am fost de acord cu ideile lor, i-au pus pe delegați să se răzbune, fiindcă am fost intrasigent față de Liviu Dragnea și voi rămâne în continuare. Poți să vorbești cu fluierăturile a trei organizații despre principiile PSD. Organizația Olt, Dolj și Teleorman. Da cu premeditare, pentru că eu am anunțat faptul că vreau să vorbesc la Congres, încă de aseară în CEx”, a declarat Marian Oprișan.

Mihai Fifor, la un pas sa fie bătut de Oprișan

Marian Oprișan, tremurând de nervi după ce a fost huiduit în Sala Palatului în momentul în care a vrut să ia cuvântul, l-a căutat pe Mihai Fifor să se răzbune. Fifor îl felicitase pe unul dintre cei care l-a huiduit pe Oprișan, spunându-i „Bravo!” și bătându-l pe umăr.

 Baronul de Vrancea a stat o jumătate de oră de vorbă cu jurnaliștii, să își verse năduful, acuzându-l pe Paul Stănescu că a orchestrat această lovitură la adresa lui și a aflat că Fifor s-a bucurat de ceea ce i s-a întâmplat.

Văzându-l pe noul secretar general al PSD pe hol, s-a repezit la el să îi ceară socoteală. Panicat, Fifor i-a spus:  „Nu e adevărat, Mariane!”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

2 Un general ceh le dă vești proaste ucrainenilor: Tancurile Leopard sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”

3 Șucu și Copos cu nevestele...

4 Incredibilă poveste /

5 Foarte interesante amănunte...