ULTIMA ORĂ Încă un general rus a fost rănit în Ucraina

ULTIMA ORĂ Încă un general rus a fost rănit în Ucraina

La 19 septembrie, Forțele Armate ale Ucrainei au atacat posturile de comandă ale invadatorilor ruși din Svatovo și Melitopol.

Astăzi, 23 septembrie, serviciul de presă al Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a confirmat rănirea în regiunea Svatovo a generalului-maior rus Oleg Țokov, comandantul Diviziei 114 infanterie a Armatei 20.

Sursa relatează că pe 20 septembrie, Țokov a fost evacuat din Svatovo. În total, în perioada 19-20 septembrie, aproximativ 105 cadavre ale militarilor ruși lichidați în regiunea Lugansk au fost trimise la spitalele din Rostov-pe-Don.

Oleg Țokov s-a născut în 1971 în familia unui militar și a unei profesoare. Înainte de a absolvi liceul, a schimbat 11 instituții de învățământ. A participat la două războaie cecene. Din august 2021 deține comandantul Diviziei 144, care este staționat la Smolensk.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...