ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania/Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin strangulare

ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania/Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin strangulare

Mama fetei a fost arestată de poliția spaniolă, marți, în regiunea Catalonia. Femeia ar fi fost prinsă în localitatea Torrefarrera din provincia Lleida.

Poliția din Catalonia a anunțat, într-un comunicat de presă, că, marți, în jurul orei 1.00, a arestat „o femeie care se presupune că are legătură cu moartea violentă a fiicei sale de 12 ani în România”.

Direcția de Investigații Criminale a deschis o anchetă pentru clarificarea faptelor și a gradului de participare a persoanei reținute și va activa mecanismele de coordonare interpolițienești pentru a colabora cu autoritățile polițienești competente, se mai arată în comunicat.

Potrivit surselor G4Media.ro, decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin strangulare.

Știrea inițială: Cadavrul găsit într-un sac, în lada unei canapele, în Sectorul 4 este al unei fetițe de 12 ani, au anunțat, marți, procurorii. Fata, care locuia cu mama ei în apartamentul în care a fost găsit cadavrul, a fost dată dispărută de tatăl său la începutul lunii mai, potrivit surselor G4Media.ro.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit surselor G4Media.ro, fata locuia împreună cu mama ei și concubinul acesteia, în apartamentul în care a fost găsit cadavrul. Apartamentul era închiriat de mama fetei, iar aceasta împreună cu concubinul nu s-ar mai afla în țară.

Tatăl biologic al fetei ar fi reclamat la poliție dispariția acesteia, la începutul lunii mai, au precizat sursele citate.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...