ULTIMA ORĂ Mitralieră, exclus din PSD! Carmen Dan, iertată!

ULTIMA ORĂ Mitralieră, exclus din PSD! Carmen Dan, iertată!

​Parlamentarii PSD Cătălin Rădulescu, Adrian Todor și Roxana Paturcă au fost excluși marți din partid, după ce cu o zi înainte nu au participat la ședința privind moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați. În cazul lui Carmen Dan nu s-a luat încă o decizie.

Consiliului Politic Național al PSD (fostul CEx) a fost convocat pentru marți, 1 septembrie, de la ora 17. Conform unor surse din cadrul ședinței, citate de Antena 3, patru dintre cei cinci parlamentari care au lipsit de la votul pe moțiunea de cenzură au deja decizii de excludere de la organizațiile județe din care fac parte. Printre aceștia se numără și deputatul Cătălin Rădulescu.

În cazul lui Carmen Dan nu s-a luat încă o decizie. Aceasta are documente care atestă faptul că este contact direct al unei persone testate pozitiv cu COVID-19 (mama sa) și că este obligată să stea în izolare. Conducerea PSD va studia documentele și abia ulterior se va decide dacă fostul ministru de Interne va rămâne în PSD sau se va trece la excludere.

Moțiunea de cenzură depusă de 205 parlamentari PSD nu a putut fi dezbătută şi votată luni din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenţi doar 226 de senatori şi deputaţi.

De la ședința de luni au lipsit cinci parlamentari, respectiv Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Pațurcă. Senatorul Carmen Dan a anunțat că se află în autoizolare. Deputatul Dan Ciocan a fost deja exclus din partid, într-o ședință a PSD Caracal.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro