ULTIMA ORĂ O femeie care apare pe lista colaboratorilor AUR a încercat să introducă în Parlament patru gloanțe

ULTIMA ORĂ O femeie care apare pe lista colaboratorilor AUR a încercat să introducă în Parlament patru gloanțe

Alfred Simonis, liderul grupului PSD, a declarat pentru G4Media că o femeie care apare pe o listă cu colaboratorii AUR a fost prinsă miercuri la controlul obligatoriu de la intrarea în sediul Parlamentului cu patru gloanțe.

Numele femeii este Elena Cîrligeanu, a declarat Simonis.

”E vorba de o doamnă care apare în fiecare săptămână pe o listă cu mai mulți colaboratori AUR, la controlul de azi dimineață s-au găsit patru cartușe letale în geanta sa. Acum e la secția de poliție, s-a deschis un dosar penal, se fac cercetări pentru a se verifica dacă gloanțele sunt pentru o armă care ar fi fost introdusă de altcineva în Parlament”, a declarart Simonis pentru G4Media.

”Acest partid are o abordare extremistă, nici măcar nu mai vorbim de un comportament ca pe stadioane. Așa a început Hitler în anii 30.

Simonis a mai spus că a propus pe grupul biroului permanent al Camerei suspendarea accesului în clădire pentru cei fără legitimație, dar grupul AUR se opune unui astfel de demers.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /