ULTIMA ORĂ O nouă variantă a Covid-19 se răspândește în Franța!

ULTIMA ORĂ O nouă variantă a Covid-19 se răspândește în Franța!

Când valul Delta nu s-a încheiat şi valul Omicron se revarsă în lume, o nouă variantă, până acum necunoscută, ar fi fost descoperită în sudul Franţei, scrie Le Matin, citată de Rador.

12 persoane ar fi fost contaminate cu această variantă care are numele provizoriu de B.1.640.2. Persoanele au fost testate pozitiv în aceeaşi regiune şi testele lor au arătat „o combinaţie atipică”, relatează luni „Marseille News”.

Noua variantă a fost detectată pentru prima dată la pacienţi din Forcalquier, în regiunea Alpes-de-Haute-Provence.

Experţi de la IHU Méditerranée Infection din Marsilia, o instituţie condusă de celebrul şi controversatul profesor Didier Raoult, au descoperit-o la începutul lui decembrie, au anunţat ei pe Twitter.

Potrivit cercetătorilor, pacientul zero ar fi revenit dintr-o călătorie în Camerun, sugerând experţilor că această nouă mutaţie ar fi originară din această ţară africană.

În acest studiu preliminar, apărut pe 29 decembrie, dar încă neevaluat de comunitatea ştiinţifică, echipa din Marsilia a declarat că a identificat „46 de mutaţii” în noua variantă.

Sursa: Le Matin / Rador/ Traducere: Gabriela Sîrbu


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro