ULTIMA ORĂ Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins în Grecia

ULTIMA ORĂ Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins în Grecia

Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire după ce a fost condamnat definitiv la doi ani și jumătate de închisoare cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, a fost prins în Grecia, informează News.ro.
„Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani şi 6 luni cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, în urma activităţilor investigative efectuate de IPJ Braşov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare şi au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării şi punerii în executare a mandatului”, anunţă IGPR.

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brașov, a fost dat în urmărire de către Poliția Română în urmă cu o săptămână, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat definitiv la închisoare cu executare, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.
Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, în 21 ianuarie, pe Neculaie pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.

Poliţia Română l-a dat apoi în urmărire pentru punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea, fiind publicate semnalmentele omului de afaceri brașovean.

El a fost condamnat definitiv la doi ani și două luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce ar fi tras cu o armă de vânătoare în roţile maşinii sale, pentru că s-ar fi enervat pe șoferul său că făcuse pană.

Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro