ULTIMA ORĂ Percheziții de amploare ale procurorilor DNA la Jandarmerie!

ULTIMA ORĂ Percheziții de amploare ale procurorilor DNA la Jandarmerie!

Procurorii DNA fac percheziții marți la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei într-un dosar care privește organizarea concursurilor pentru avansarea la gradele de ofițer, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare, confirmate ulterior de Jandarmeria Română.

Percheziții au loc concomitent și la unele inspectorate județene. Astfel, procurorii cercetează modul în care s-a făcut avansarea unor jandarmi la Vaslui și Iași. La Inspectoratul Județean Iași ar fi vizat adjunctul comandantului.

Jandarmeria Română a confirmat perchezițiile într-un scurt anunț de presă: ”Confirmăm efectuarea unor acte procedurale, sub coordonarea procurorului de caz, la mai multe sedii ale unităților de Jandarmerie. Instituția noastră este prima interesată în clarificarea tuturor suspiciunilor legate de organizarea unui concurs de trecere în corpul ofițerilor și va pune la dispoziția organelor abilitate toate datele și documentele solicitate”.

Vom reveni


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”