ULTIMA ORĂ Plecare în masă de la Ziare.com/Ramona Ursu va forma o nouă echipă

ULTIMA ORĂ Plecare în masă de la Ziare.com/Ramona Ursu va forma o nouă echipă

Toată redacția condusă de Serinela Spătărelu, dar și departamentele de suport, de tehnic și de vânzări părăsesc Ziare.com, urmând ca jurnalista Ramona Ursu, de la Newsweek România, să preia atribuțiile de redactor-șef în următoarele zile și formeze o nouă echipă, scrie Pagina de media.

Aproximativ 30 de persoane vor pleca de la Ziare.com, în urma unor neînțelegeri între echipa redacțională și patronat, mai exact reprezentantul patronatului, Andrei Siminel.

Ziariștii ar fi acuzat, spun sursele Paginademedia.ro, tentative de ingerințe editoriale din partea lui Andrei Siminel.

De cealaltă parte, potrivit unor surse Paginademedia.ro patronatul și-ar fi arătat nemulțumirea de faptul că Ziare.com este deținut de NCH (New Century Holdings), însă operațiunile erau derulate prin compania deținută de Serinela Spătărelu.

Site-ul Ziare.com este administrat , de mai mulți ani, de firma Alert News, deținută de Serinela Spătărelu. Pe aceeași companie sunt angajați și membrii echipei din redacția publicației online.

Jurnalista Ramona Ursu, care lucrează în prezent la Newsweek România, unde este și printre fondatorii publicației, va prelua atribuțiile de redactor-șef în următoarele zile și urmează să reconstruiască Ziare.com

Echipa Ziare.com va lansa în perioada următoare o nouă publicație online.

În echipă sunt, practic, toți ziariștii Ziare.com, cu nume precum Serinela Spătărelu, Ioana Ene Dogioiu, Magda Grădinaru sau Ionel Stoica.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!