ULTIMA ORĂ Plecare în masă de la Ziare.com/Ramona Ursu va forma o nouă echipă

Toată redacția condusă de Serinela Spătărelu, dar și departamentele de suport, de tehnic și de vânzări părăsesc Ziare.com, urmând ca jurnalista Ramona Ursu, de la Newsweek România, să preia atribuțiile de redactor-șef în următoarele zile și formeze o nouă echipă, scrie Pagina de media.

Aproximativ 30 de persoane vor pleca de la Ziare.com, în urma unor neînțelegeri între echipa redacțională și patronat, mai exact reprezentantul patronatului, Andrei Siminel.

Ziariștii ar fi acuzat, spun sursele Paginademedia.ro, tentative de ingerințe editoriale din partea lui Andrei Siminel.

De cealaltă parte, potrivit unor surse Paginademedia.ro patronatul și-ar fi arătat nemulțumirea de faptul că Ziare.com este deținut de NCH (New Century Holdings), însă operațiunile erau derulate prin compania deținută de Serinela Spătărelu.

Site-ul Ziare.com este administrat , de mai mulți ani, de firma Alert News, deținută de Serinela Spătărelu. Pe aceeași companie sunt angajați și membrii echipei din redacția publicației online.

Jurnalista Ramona Ursu, care lucrează în prezent la Newsweek România, unde este și printre fondatorii publicației, va prelua atribuțiile de redactor-șef în următoarele zile și urmează să reconstruiască Ziare.com

Echipa Ziare.com va lansa în perioada următoare o nouă publicație online.

În echipă sunt, practic, toți ziariștii Ziare.com, cu nume precum Serinela Spătărelu, Ioana Ene Dogioiu, Magda Grădinaru sau Ionel Stoica.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…