ULTIMA ORĂ Polițist de la Rutieră arestat pentru viol

ULTIMA ORĂ Polițist de la Rutieră arestat pentru viol

Un agent de la Poliția Rutieră din Cluj a fost arestat preventiv pentru viol, el fiind acuzat că ar fi violat o tânără, la o petrecere.

  • "La data de 12 noiembrie, a fost înregistrat un dosar penal privind infracțiunea de viol (...).
  • Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie., plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de poliţist.
  • În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", a transmis, marți, Poliția Județeană Cluj.

Conform CluJust , este vorba despre un agent de la Poliția Rutieră, iar cazul a fost semnalat de iubitul tinerei care ar fi fost violată.

Bărbatul spune că totul s-ar fi întâmplat la o petrecere, unde iubita sa, care ar fi fost băută, a mers într-o cameră să se culce, iar polițistul ar fi intrat peste ea și ar fi violat-o, scrie publicația locală .

În 2020, polițistul era lăudat pe pagina de Facebook a Poliției Cluj, care a postat atunci o fotografie cu el în timp ce ajuta o bătrână: "Un gest simplu, care ne face să fim mândri de el".


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina