ULTIMA ORĂ Pupila lui Ciolacu, liderul PSD, arestată pentru 30 de zile!

ULTIMA ORĂ Pupila lui Ciolacu, liderul PSD, arestată pentru 30 de zile!

Magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii care a intrat cu maşina în motocicleta unui poliţist, pe Calea Eroilor, din Buzău. Anda Vlădescu are 32 de ani, este psiholog, şi lucrează la RA-APPS Bucureşti, surse locale afirmând că ar fi pupila liderului PSD, Marcel Ciolacu.

„EXCLUSIVITATE
Aflăm din surse apropiate IPJ Buzău că femeia - ninja care a încercat să îl omoare pe polițistul Adrian Popa este Anda Vlădescu, un nume deloc străin cercului intim de cunoștințe ale președintelui PSD Marcel Ciolacu.
Fost membru al celebrei "pepiniere" de tinere "modele" Gaby Models, societate aflată în trecut în centrul scandalurilor sexuale de la vârful PSD Buzău, Anda Ioana Vlădescu a urcat rapid în grațiile lui Ciolacu după anul 2010, când se pare că a și început o relație fierbinte între cei doi.
După ce Ciolacu s-a mutat la București, odată cu obținerea funcției de președinte interimar al PSD, Anda Vlădescu face și ea același lucru. În 19 iunie se mută în Voluntari și, ca lucrurile să fie solide, în 30 iunie începe deja să lucreze la... RAPPS! Credeți că e vreo legătură cu faptul că era iubita lui Ciolacu?!
Anda Vlădescu a fost reținută 24 de ore în urma tentativei de omor asupra polițistului buzoian care își făcea datoria. Parchetul instrumentează acum cazul. Suntem curioși dacă relațiile de prietenie dintre Ciolacu și șefia Parchetului din Buzău nu se lasă cu iertarea de păcate a Andei Vlădescu.
VA URMA”, scrie pe pagina de Facebook  Mizerabilii din Buzău .

Evenimentul soldat cu explozia motocicletei de serviciu a poliţistului Adrian Popa, a fost filmat de camerele de supraveghere. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, dar a fost prinsă de poliţişti pe DN 1B, pe raza localităţii Dealul Viei.

Miercuri seară, poliţistul ar fi oprit-o pe tânără în trafic doar cu intenţia de a-i pune în vedere să remedieze defecţiunile observate la sistemul de iluminare şi semnalizare auto. Oprirea s-a făcut la intersecţia bulevardelor Bălcescu şi Unirii.

Şoferiţa a pornit în trombă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a virat stânga pe Spiru Haret, iar stânga, pe Ciucurete, apoi dreapta pe Bulevardul Unirii. În zona Kaufland Sud a avut loc coliziunea cu motocicleta de poliţie.

Pe tot traseul, Anda ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului prin trei intersecţii. După ce a fost prinsă de colegii motociclistului rănit, şoferiţa a fost testată pentru consum de alcool şi droguri, rezultatele fiind negative. În cursul nopţii, a trecut şi printr-o expertiză psihiatrică, necesar anchetei penale. La orele prânzului, tânăra a fost adusă la Parchet, pentru mandat, apoi la Tribunal.

La orele amiezii, judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Andei Vlădescu. Tânăra venise miercuri în Berca, la bunica ei, apoi a ajuns în municipiul Buzău cu gândul de a se întâlni cu o rudă.

Între timp, a avut loc accidentul soldat cu rănirea la o mână a poliţistului pe motocicletă. Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, şi la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescenţă, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”