ULTIMA ORĂ Putin a schimbat din nou conducerea Districtului Militar Vest al Forțelor Armate ale Rusiei

ULTIMA ORĂ Putin a schimbat din nou conducerea Districtului Militar Vest al Forțelor Armate ale Rusiei

Conducerea Districtului Militar Vest al Forțelor Armate ale Rusiei a fost din nou înlocuită, de această dată în contextul contraofensivei ucrainene din regiunea Harkov.

„Comandanți noi au fost numiți pentru Districtului Militar Vest al Forțelor Armate ale Federației Ruse în urma unei serii de înfrângeri provocate de Forțele de Apărare ale Ucrainei”, se arată într-o postare publicată pe Telegram de Direcția Principală de Informații din cadrul Ministerului Apărării de la Kiev.

Conform spionajului militar ucrainean, noul comandant al Districtului Militar Vest al Forțelor Armate ale Rusiei este generalul-locotenent Aleksandr Lapin, care a asigurat anterior conducerea Districtului Militar Centru.

Este o decizie menită reasigurării „stabilității”, notează spionajul militar ucrainean. În plus, Moscova încă reflectează dacă generalul-locotenent Roman Berdnikov, fostul comandant al Districtului Militar Vest, va fi păstrat în cadrul armatei ruse.

Berdnikov a fost numit în funcția de comandant al Districtului Militar Vest în data de 26 august, în locul generalului-locotenent Andrei Sicevoi.

Generalul Sicevoi a fost probabil capturat în urma operațiunii de eliberare a orașului Balakliia, din regiunea Harkov.

Generalul rus Andrei Sicevoi FOTO Kyiv Post jpg

Generalul Sicevoi FOTO Kyiv Post

Imagini cu un ofițer rus de rang înalt care seamănă izbitor cu generalul-locotenent Andrei Sicevoi, comandantul Grupului de Forțe Vest al Rusiei, au apărut miercurea trecută pe rețelele de socializare, apoi în presa ucraineană. Îngenunchind și sângerând pe frunte din cauza unei tăieturi, bărbatul, care poartă uniforma standard de camuflaj a armatei ruse și gradul de general-locotenent, fără alte însemne, nu răspunde la întrebările soldaților.

În pofida apariției informației în presă, capturarea lui Andrei Sicevoi nu este confirmată oficial. Dacă informația va fi recunoscută oficial, atunci generalul Sicevoi ar fi ofițerul rus cu cel mai înalt grad ajuns prizonier după cel de-al Doilea Război Mondial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească